Odlična suradnja s Općinom Lukač, tajna je uspjeha tamošnjih umirovljenika

Pod predsjedanjem Branka Videkovića, u Domu umirovljenika u Turanovcu održana je godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika općine Lukač.
Iz izvješća o radu koje je podnio predsjednik Videković, mogla se iščitati izuzetno dobra suradnja s općinom Lukač i načelnikom općine Đurom Bukvićem, čijom zaslugom između ostalog lukački umirovljenici imaju jedan od najbolje uređenih umirovljeničkih domova te koji je svojim umirovljenicima i ovom prigodom obećao daljnju nesebičnu pomoć općine Lukač i svoju osobnu.
Uz načelnika Bukvića sve nazočne pozdravio je i njegov zamjenik Davor Špoljar, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Turanovca Mario Gašparić, predsjednik Županijske matice udruga umirovljenika Stjepan Virag kao i nazočni predstavnici drugih umirovljeničkih udruga i Mjesnog odbora Turanovac.
Načelnik općine Lukač Đuro Bukvić, koji je ujedno i predsjednik Udruge općina RH, tom prigodom istakao je važnost Općina koje moraju biti prve kada je riječ o pomoći svojim udrugama koje se odlikuju aktivnim radom, a jedna od njih, po Bukvićevom mišljenju je i Udruga umirovljenika iz Lukača koju su na ovoj skupštini, predstavnici drugih umirovljeničkih udruga svrstali u jednu od najuspješnijih u Virovitičko-podravskoj županiji i kada je riječ o realizaciji zacrtanih ciljeva, suradnje s lokalnom vlasti, ali i brizi za svoje članove u svim segmentima njihovog života.
I ova skupština završila je druženjem umirovljenika i njihovih gostiju uz glazbu i ples. (www.icv.hr, bs, Fotografije: Bruno Sokele)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content