FOTOGALERIJA: Mnoštvo Virovitičana na 1. Virovitičkoj biciklijadi

Kako je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odgođena proslava 1. svibnja na Virovitičkim ribnjacima, Grad Virovitica i Turistička zajednica Grada Virovitice organizirali su na blagdan Tijelova 1. Virovitičku biciklijadu do ribnjaka na kojima se uz odličan grah, te osigurano besplatno pivo i bočice vode svim posjetiteljima ponudio i bogat kulturno-zabavni program gdje su nastupili Tamburaški sastav „Fantasia“, Indian Summer band, Mažoretkinje Gradske glazbe te Virovitičke mažoretkinje. Program je vodio Mijo Pavelko – Mikeš, vjerni promicatelj i utjelotvorenje ‘mikeštva’ – virovitičkog duha, tradicije i običaja, a oko 2.500 nazočnih građana podravio je gradonačelnik Ivica Kirin, te direktorica Turističke zajednice Grada Virovitice Katarina Đurđević.

Kao okupljalište biciklista bilo je dvorište Palače Pejačević odakle su u pratnji policije, krenuli prema Virovitičkim ribnjacima. Za one koji iz raznih razloga nisu mogli doći biciklom, Grad Virovitica osigurao je put do ribnjaka autobusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

biciklijada (7)Pogledajte u našoj fotogaleriji kako se mnoštvo virovitičana zaputilo biciklima na virovitičke ribnjake i dobro se zabavilo :)

Opširnije donosimo u idućem broju Virovitičkog lista…

(www.icv.hr; foto: Matija Rođak)

biciklijada (110)

no images were found