FOTOGALERIJA: Mnoštvo Virovitičana na 1. Virovitičkoj biciklijadi

Kako je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odgođena proslava 1. svibnja na Virovitičkim ribnjacima, Grad Virovitica i Turistička zajednica Grada Virovitice organizirali su na blagdan Tijelova 1. Virovitičku biciklijadu do ribnjaka na kojima se uz odličan grah, te osigurano besplatno pivo i bočice vode svim posjetiteljima ponudio i bogat kulturno-zabavni program gdje su nastupili Tamburaški sastav „Fantasia“, Indian Summer band, Mažoretkinje Gradske glazbe te Virovitičke mažoretkinje. Program je vodio Mijo Pavelko – Mikeš, vjerni promicatelj i utjelotvorenje ‘mikeštva’ – virovitičkog duha, tradicije i običaja, a oko 2.500 nazočnih građana podravio je gradonačelnik Ivica Kirin, te direktorica Turističke zajednice Grada Virovitice Katarina Đurđević.

Kao okupljalište biciklista bilo je dvorište Palače Pejačević odakle su u pratnji policije, krenuli prema Virovitičkim ribnjacima. Za one koji iz raznih razloga nisu mogli doći biciklom, Grad Virovitica osigurao je put do ribnjaka autobusima.

biciklijada (7)Pogledajte u našoj fotogaleriji kako se mnoštvo virovitičana zaputilo biciklima na virovitičke ribnjake i dobro se zabavilo :)

Opširnije donosimo u idućem broju Virovitičkog lista…

(www.icv.hr; foto: Matija Rođak)

biciklijada (110)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content