Sjajan nastup atletičarki IBM-a na kvalifikacijama za Erste plavu ligu

Na stadionu Mladosti u Zagrebu, održane su kvalifikacije za nastup u finalu Erste plave lige za atletičare osnovnih škola.
Osnovnu školu Ivane Brlić-Mažuranić iz Virovitice predstavljalo je pet atletičarki od kojih su četiri, po prvi puta iz naše županije uspjele izboriti nastup u finalu koje će se održati 6. rujna u Zagrebu kao uvertira Hanžekovićevom memorijalu.
“Brliće” su predstavljale; Marija Medved (6. razredi) koja je finale izborila drugim mjestom u bacanju kugle, a osvojila je i 3. mjesto u skoku u vis, Antonela Tutić je pobjedom u disciplini 600 m (5. razredi) osigurala svoje mjesto u finalu, Lea Kozlinger je pobjedila u utrci 300 m (4. razredi) i osvojila broncu u disciplini bacanje vortexa, a najsjajnija odličja pokupila je Nika Kozlinger (4. razredi) koja je pobijedila u utrci na 60 m i bila srebrna u disciplini skok u dalj s novim osobnim rekordom od 4,10 m, te se u obje discipline plasirala u finale.
Klara Pažin (6. razredi) je je u jakoj konkurenciji u disciplini 600 m zauzela 6. mjesto. Voditelj ekipe IBM je Goran Kozlinger. (www.icv.hr, gk; Fotografija: gk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content