Održana 16. sjednica Općinskog vijeća Općine Čačinci

Pod predsjedanjem dopredsjednika Općinskog vijeća Općine Čačinci Davora Ileša, u prostorijama Općine održana je 16. sjednica Općinskog vijeća.

Tijekom aktualnog sata riječi je bilo o prijavi projekata na natječaje za infrastrukturne projekte koji su u planu na području općine.

Jedna od najbitnijih točaka dnevnog reda bila je usvajanje Prijedloga Godišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna općine Čačinci za 2015. godinu.

– Prihodi koji su planirani u naplati bili su manji za oko 500.000,00 kuna iz razloga što sredstva od koncesije za poljoprivredno zemljište nisu naplaćena do kraja 2015. godine. te je stoga bio prikazan manjak. No, početkom 2016. ta sredstva su naplaćena te manjak realno ne postoji. Što se tiče rashodovne strane, bili smo štedljivi te smo ostvarili višak sredstava od oko 200.000,00 kuna koji se prenose u ovu godinu – rekao je načelnik Općine Čačinci Mirko Mališ.

Na sjednici su, između ostaloga, usvojena i izvješća o poslovanju DVD-a Čačinci, vrtića te Turističke zajednice, kao i sva ostala izvješća o kojima se raspravljalo.

Više u Virovitičkom listu…

(www.icv.hr; mb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content