U Suhopolju održan veliki obiteljski piknik

Kao završna aktivnost manifestacije „Tjedan obitelji“ Katoličke osnovne škole u Virovitici, u Suhopolju je održan veliki obiteljski piknik, kojim je iz školskih klupa na ljetne ferije ispraćena prva generacija prvašića .

„Tjedan obitelji – tjedan temeljnih vrijednosti“ manifestacija je kojom se nizom radionica, tribina i obiteljskih susreta namijenjenih djeci – učenicima Katoličke osnovne škole u Virovitici i njihovim roditeljima željelo podsjetiti na važnost obitelji i obiteljskog zajedništva.

Aktivnosti su osmislili i s učenicima proveli u djelo učiteljice Viktorija Majstorović, Violeta Drvenkar, ravnatelj Mario Večerić, knjižničar Luka Balković, pedagoginja Maja Ivanković a uz suradnju s roditeljima i gostima: psihologinjom Jelkom Predragović, vjeroučiteljima Sanjom i Petrom Kopunović Legetin te profesoricom glazbene kulture Mirjanom Dizdarević Bjelajac.

Kao završna aktivnost osmišljen je piknik, namijenjen svim članovima obitelji malih prvašića održan u Suhopolju uz Župni dvor crkve Svete Terezije Avilske. Druženje je započeto svetom misom za učenike, roditelje i goste koju je predvodio velečasni / ravnatelj Mario Večerić. Nakon toga, druženje se uz stare sportske igre i natjecanja, preselilo u crkveno dvorište. Svi su pobjednici dobili „medalje“ i prigodne darove, a veselje se nastavilo do poslijepodnevnih sati.

Tako je završila školska godina prvašića, koji će biti upisani u povijesne knjige kao prva generacija Katoličke osnovne škole Virovitica ali i započela tradicija obiteljskih druženja na kraju školske godine.

(www.skolskiportal.hr)

 

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content