Teška industrija podsjetila na zlatno doba rocka, Maja Šuput razgalila srca prepunog orahovačkog parka

U sklopu ovogodišnjeg 48. Orahovačkog proljeća, prva glazbena večer bila je rezervirana za sjajnu rock svirku. Nakon tradicionalnog slavonskog uvoda u vidu nastupa Tamburaškog sastava Čokanj, dobrim starim rockom nazočne je razdrmala legendarna Teška industrija. Pjevalo se i skakalo uz njihove stare i nove hitove, a vokalno vrhunska Lea Mijatović oduševila je prisutne svojim glazbenim mogućnostima. Teška industrija Orahovčanima je s nekoliko prepoznatljivih singlova predstavila svoj novi album ”Selfie” kojim sve više osvaja hrvatsku glazbenu scenu.

Druga glazbena večer krenula je također tamburaškim uvodom, ovoga puta svirku je odlično odradio Tamburaški sastav Suhopoljski tamburaši, a kada je ljetnu pozornicu doslovno dotrčala sjajna Maja Šuput, i mlado staro, i muško i žensko, zapjevalo je iz petnih žila.

U razgovoru s posjetiteljima koncerta saznali smo da su došli i z svih krajeva Slavonije, Osijeka, Feričanaca, Virovitice, Slatine, Đurđenovca, Mikleuša, Čačinaca, Crnca i mnogih drugih mjesta…

Bilo je zapravo prelijepo vidjeti sve te osmijehe nakon koncerta, a grupe mladih još su dugo u noć zagrljeni ponavljali svaki Majin hit. U svakom slučaju i ovogodišnje Orahovačko proljeće glazbom je više nego oduševilo prisutne.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content