Završeni radovi na energetskoj obnovi SŠ Marka Marulića Slatina

Obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, gradonačelnik grada Slatine Ivan Roštaš, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu VPŽ Vesna Šerepac i ravnatelj SŠ Marka Marulića Darko Špoljarić obišli su u četvrtak 7. srpnja Srednju školu Marka Marulića u Slatini gdje su nedavno završeni radovi na energetskoj obnovi zgrade škole te ugradnji nove LED rasvjete.

Riječ je o projektu čija ukupna vrijednost radova iznosi preko 1.270.000 kuna, a realiziran je sredstvima Virovitičko-podravske županije, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Grada Slatine. Projekt je pripremljen uz pomoć Razvojne agencije VIDRA.

U obilasku škole ravnatelj je prisutne također upoznao sa poteškoćama sa kojima se SŠ Marka Marulića susreće u radu te sa izvedbom nastave u ovoj godini i projektnim planovima za budućnost.

– Obišli smo i dvoranu koja je u poprilično lošem stanju i potrebna joj je  detaljna obnova iznutra. To je projekt koji smo prijavili, opet sa istim partnerima, na Ministarstvo graditeljstva i čija je vrijednost više od 5 milijuna kuna. Sada čekamo rezultate  i očekujemo da će i dvorana krenuti isto tako u energetsku obnovu.“ – izjavila je Sanja Bošnjak.

Više u novom broju Virovitičkog lista…

(www.slatina.hr; foto: M. Telišman)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content