Fotogalerija: U Bušetini otvorena jedna od najmodernijih škola u ovom dijelu Hrvatske

Na prigodnoj svečanosti, ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić, otvorio je novu Područnu školu u Bušetini, jednu od najljepših škola u okolici, od Zagreba do Osijeka, ali zasigurno i šire.

Svečanosti u Bušetini su uz domaćine, ravnateljicu Osnovne škole August Cesarec Špišić Bukovica Marijanu Novak Stanić i načelnika Općine Hrvoja Milera prisustvovali i: saborski zastupnik Josip Đakić, pomoćnik ministra pomorstva prometa i infrastrukture Marijo Klement, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, dekanice Visoke škole iz Virovitice Vesna Bedeković, ravnatelj Doma zdravlja VPŽ Igor Fazekaš, kao i mnogobrojni načelnici s područja VPŽ, ravnatelji županijskih institucija. Prostor škole blagoslovio je gvardijan Franjevačkog samostana i Župe sv. Roka iz Virovitice fra. Rozo Brkić.

_MG_8803Investicija je vrijedna 4,8 milijuna kuna, a financirali su je Virovitičko-podravska županija, Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova te Općina Špišić Bukovica. Nova školska zgrada ima 4 učionice i informatičku učionicu, mini dvoranu, blagovaonicu, te prostor za više namjena (hol), u sklopu kojega je i muzej. (www.icv.hr; mb; foto: Matija R.)

_MG_8897

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content