Fotogalerija: Održana 8. po redu Lička večer

U Mjesnom domu u sv. Đurđu, u organizaciji udruge Ličana „Vila Velebita“ Virovitica, održano je tradicionalno druženje članova i simpatizera ove udruge, osma po redu Lička večer. Na početku druženja riječi dobrodošlice svim nazočnima uputila je predsjednica Željka Grahovac te je tom prigodom uputila i riječi zahvale svim donatorima koji su omogućili da se i ovo druženje održi kao i proteklih godina. Riječi zahvale između ostalih upućene su i vlasnicima Pivovare Ličanka, Mandi i Karlu Starčević, koji su i ove godine osigurali dovoljne količine piva.

Posebni gosti ovogodišnje Ličke večeri bili su članovi KUU Gacka iz Ličkog Lešća sa svojim predsjednikom Ivicom Marković, a kao i svake godine tu su i predstavnici istoimenih slavonskih udruga i to iz Bizovca, Slavonskog broda, Belišća te Slatine, kao i predstavnici prijateljske udruge „Napredak“ udruge Hrvata iz Bosne. Nazočan je bio i gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin.

I ove godine nastavljena je tradicija ličke pjesme i plesa, koju su izveli članovi KUU „Gacka“, a koju su članovi i simpatizeri udruge pratili s oduševljenjem. Po prvi puta ove godine organizirana je nagradna igra za posjetitelje koji su se okušali u pjevanju bećarca. Zabava je kao i svaki put nastavljena dugo u noć, a za zabavu je bila zadužena grupa Fantazija.

(www.icv.hr, bb; foto: B. Biondić)

no images were found

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content