Zlatna plaketa povodom Dana općine Lukač dodijelit će se tvrtki Romić promet d.o.o. iz Gornjeg Bazja

Općinsko vijeće Općine Lukač donijelo je odluku o drugim izmjenama i dopunama proračuna, kojima je proračun Općine planiran za 2016. godinu smanjen za 8 posto te nakon izmjena sada iznosi 7.927.949 kuna.
Jedna od važnijih točaka sjednice bilo je donošenje rješenja o dodjeli javnih priznanja za osobite uspjehe u radu, razvitku i promociji općine Lukač, koja će se zaslužnima dodijeliti u povodu Dana općine Lukač, blagdana svetog Luke.
Zlatne plakete dodijeliti će se tvrtki Romić promet d.o.o. iz Gornjeg Bazja za dugogodišnji uspješan rad na području gospodarstva, zapošljavanja mještana s područja općine Lukač i
Mariju Gašpariću za iznimno veliki doprinos, trud i zalaganje na području društvenog rada.
Srebrne plakete za iznimno ostvarene rezultate na području sporta pripast će istaknutoj europskoj sveučilišnoj prvakinji, rukometašici Nataši Miočinović iz Velikog Polja te Nogometnom klubu Dinamo iz Kapele Dvora povodom 40 godina postojanja i rada.
Zahvalnice će se dodijeliti Ivi Mandiću iz Velikog Polja, Ivici Mikiću iz Dugog Sela, Nogometnom klubu Sloga iz Dugog Sela, Damiru Moslavcu iz Turanovca, DVD-u Gornje Bazje, Milanu Medvedu iz Terezinog Polja i Slavku Šanjugu iz Lukača.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content