1. WordPress Meetup: Sve što ste željeli znati o WordPressu doznajte 3. studenoga u Virovitici

WordPress je vrhunska platforma za osobno izdavaštvo, s naglaskom na estetiku, web standarde, i lakoću uporabe. WordPress je istovremeno i besplatan i neprocjenjiv. Može ga se koristiti kada se želite baviti svojom web stranicom, a ne se boriti sa softverom za njegovu izradu.

O WordPressu će se govoriti u Virovitici 3. studenog. Naime, uz podršku partnera, Virovitičko-podravske županije, Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Plave tvornice, Manage WP i WordPress Croatia, u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, od 17 sati će se održati 1. WordPress Meetup Virovitica. Pripremljena su zanimljiva predavanja koja će održati predavači iz Hrvatske i regije.

Predavanja:

Nakon uvoda Renata Šafranka, održat će se sljedeća predavanja:

Lakši WordPress development kroz Atom

Svatko ima svoje omiljene alate i workflow, ali ono što nam je svima zajedničko, jest konstantna želja za njihovom optimizacijom. Atom editor je jedan od takvih alata koji je vrlo konfigurabilan i moćan. Upravo ta konfigurabilnost i njegovi dodaci omogućuju lakši i brži rad kad je u pitanju WordPress development. Predavanje je fokusirano na Atom i druge moderne alate koji mogu pomoći u bržem i boljem WordPress developmentu.

Predavač: Jurica Zuanović

Otključavanje WordPress potencijala

Više o custom post typovima, njihovom template sustavu, taksonomijama, te sustavu custom meta boxova.

Predavač: Marko Čučković – Plava tvornica

Community i značaj contributinga

Predavač: Aleksandar Savković – Managed WP – gosti iz Beograda

Inače, Virovitičko-podravska županija i Visoka škola za menadžment u turizmu u informatici u Virovitici, prepoznali su značaj i važnost računarstva. Tako od ove jeseni, u Virovitici studira prvih 30 studenata Studija računarstva na VSMTI.

(www.vpz.hr)

wordmiting

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content