Ovaj tjedan u POU Slatina

SVEMIRSKA AVANTURA 2 SINK
animacija, avantura, obiteljski
(21., 22. i 23.10. od 18 sati) cijena ulaznice: 20 kn
Teenager Pushok odluči pronaći svog izgubljenog oca astronauta. Unatoč svim zabranama, Pushok se uspije ukrcati na raketu koja ide prema Mjesecu te uskoro otkiva kako nije sam, već su s njim njegova mama, macho majmun i beba izvanzemaljac. Zajedno će naučiti pravo značenje zajedničkog rada u potraži za Pushokovim ocem.

INFERNO
triler
(21. i 22.10. od 20 sati) cijena ulaznice: 20 kn
Još jedan filmski hit snimljen prema istoimenom književnom bestseleru po uzoru na „Da Vincijev kod“ i „Anđele i demone“ autora Dana Browna. Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog osobnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo…

RAČUNOVOĐA
triler, drama
(21. i 22.10. od 22 sata) cijena ulaznice: 20 kn
Iza maske naizgled dosadnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On radi za teške kriminalce i plaćene ubojice. Wolff (Affleck) je matematički stručnjak koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima. Dok kao računovođa radi u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja i za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapao je za oko Ministarstvu financija kojeg predvodi Ray King (J.K. Simmons), ali s vremenom počinje raditi za kompaniju unutar koje je Dana Cummings (Kendrick) otkrila financijsku malverzaciju koja uključuje milijune dolara. Nakon knjigovodstvenog uvida, Chris polako razotkriva istinu.

SNOWDEN
biografija, drama, triler
(23.10. od 20 sati) cijena ulaznice: 20 kn
Oscarom nagrađeni redatelj Oliver Stone koji je na velike ekrane donio filmove poput „Vod smrti“, „Rođen 4. srpnja“, „JFK“, „Wall Street“, donosi najvažniju i najfascinantniju istinitu priču 21. stoljeća. „Snowden“, politički nabijen triler s Joseph Gordon-Levittom i Shailene Woodley u glavnim ulogama, otkriva nevjerojatnu neispričanu osobnu priču Edwarda Snowdena. Čovjeka koji je razotkrio šokantne informacije o nezakonitom nadgledanju od strane Nacionalne Agencije za Sigurnost i postao jedan od najtraženijih ljudi na svijetu. Mišljenja su podijeljena, za neke je junak, za neke izdajica. Bez obzira na to na kojoj ste strani ova epska priča o razlozima zašto i kako je to učinio, te koje je žrtve podnio, čine jedan od najboljih filmova godine.

(www.icv.hr, POU slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content