FOTO: Božićni koncert Glazbene škole „Jan Vlašimsky“ Virovitica završio veličanstvenim Flash mobom

Glazbena škola „Jan Vlašimsky“ Virovitica i ove godine potrudila se kako bi svojim sugrađanima pružila pregršt odlične glazbe i božićnog ugođaja kakav se može vidjeti samo u našem gradu. Tradicionalni božićni koncert u sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“ obilježili su učenici svih dobnih skupina, solisti, dueti, kvarteti, gitaristički, harmonikaški, tamburaški, puhački i simfonijski orkestar te pjevački zbor škole, uz korepeticiju profesora, koji su prepunu dvoranu Kazališta Virovitica počastili odličnom izvedbom odabranog repertoara klasičnih i božićnih pjesama.

MG 7918Zbog ogromne koncentracije ljudi Zbor glazbene igraonice nastupio je nešto ranije. Ravnatelj Damir Mihaljević zahvalio se svima na podršci i što ih prate u tako velikom broju te poželio sve najbolje za blagdane, a potom je veličanstveni koncert otvorio jedini živući učenik Jana Vlašimskog Ivan Kovačević na violini uz korepeticiju Svetlane Relić na klaviru. Publika je uživala u još 24 točke, koje su zbog božićnog duha i veselja mladih glazbenika, zvučale kao nikada do sada.

adventsko iznenadjenjeKao i inače koncert virovitičkih glazbenika završio je veličanstvenim spektaklom. Ovoga puta bio je to takozvani flash mob, kojim su istoga dana u dopodnevnim satima na Trgu kralja Tomislava već iznenadili svoje sugrađane i omogućili im da budu dio neviđenog okupljanja u Hrvatskoj. (www.icv.hr; žđ; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content