FOTO: Božićni koncert Glazbene škole „Jan Vlašimsky“ Virovitica završio veličanstvenim Flash mobom

Glazbena škola „Jan Vlašimsky“ Virovitica i ove godine potrudila se kako bi svojim sugrađanima pružila pregršt odlične glazbe i božićnog ugođaja kakav se može vidjeti samo u našem gradu. Tradicionalni božićni koncert u sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“ obilježili su učenici svih dobnih skupina, solisti, dueti, kvarteti, gitaristički, harmonikaški, tamburaški, puhački i simfonijski orkestar te pjevački zbor škole, uz korepeticiju profesora, koji su prepunu dvoranu Kazališta Virovitica počastili odličnom izvedbom odabranog repertoara klasičnih i božićnih pjesama.

Zbog ogromne koncentracije ljudi Zbor glazbene igraonice nastupio je nešto ranije. Ravnatelj Damir Mihaljević zahvalio se svima na podršci i što ih prate u tako velikom broju te poželio sve najbolje za blagdane, a potom je veličanstveni koncert otvorio jedini živući učenik Jana Vlašimskog Ivan Kovačević na violini uz korepeticiju Svetlane Relić na klaviru. Publika je uživala u još 24 točke, koje su zbog božićnog duha i veselja mladih glazbenika, zvučale kao nikada do sada.

Kao i inače koncert virovitičkih glazbenika završio je veličanstvenim spektaklom. Ovoga puta bio je to takozvani flash mob, kojim su istoga dana u dopodnevnim satima na Trgu kralja Tomislava već iznenadili svoje sugrađane i omogućili im da budu dio neviđenog okupljanja u Hrvatskoj. (www.icv.hr; žđ; foto: Matija R.)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12655″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]