FOTO: Moto mrazovi u Dječjem vrtiću Suncokret

Prvi privatni dječji vrtić Suncokret u Slatini već desetu godinu brine o jednom dijelu najmlađih Slatine. Vjerni pratilac za božićne blagdane su moto mrazovi iz Moto kluba Speed Slatina koji na motorima dolaze u Vrtić kako bi njih desetak s veseljem podijelili zaslužene poklone. Vlasnica DV Suncokret Snježana Dupan Lovrić zahvalila se na lijepoj tradiciji, a najmlađi su i njima uručili prigodne čestitke. Uslijedilo je i snimanje s moto mrazovima na motorima u dvorištu Vrtića sa željom da se susretnu i sljedeće godine.

Prije podjele poklona odgajateljice i mame priredile su lijepu lutkarsku predstavu Dvojnik Djeda Mraza, za tridesetak polaznika Dječjeg vrtića Suncokret.

(www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12634″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]