FOTO: Spider grupa obilježila 20 godina uspješnog poslovanja

Spider grupa Pitomača koju čine povezana društva Spider grupa Biofarma d.o.o., Đolta d.o.o., Jan spider d.o.o. I Herbarium d.o.o. svečano je obilježila 20 godina poslovanja s ljekovitim i aromatičnim biljem i prozvodnjom čajeva.

Ovom prilikom Spider grupa obilježila je i dovršetak velikog investicijskog ciklusa od gotovo 15 milijuna kuna. Navedene investicije su iznimno značajne i osigurale su rast poslovanja, posebno u izvozu te značajno ojačale konkurentnost na svjetskom tržištu. Promatrajući kroz razdoblje tri godine unatrag, tvrtka bilježi neprekinut rast poslovanja odnosno rast izvoza, a cilj joj je ojačati poziciju kao vodećeg proizvođača i prerađivača ljekovitog i aromatičnog bilja i proizvođača čajeva u široj regiji istočne Europe. O tome je nazočnim gostima na svečanosti u restoranu “Zlatni klas” u Otrovancu govorio predsjednik uprave Spider grupe Denis Nemčević, a među nazočnima su bili i saborski zastupnici Josip Đakić i Vesna Bedeković, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak sa suradnicima, načelnik općine Pitomača Željko Grgačić sa suradnicima, predstavnici HGK Županijske komore Virovitica na čelu sa direktorom Milanom Vanđurom, predstavnici Razvojne agencije Vidra, poslovni partneri i ostali gosti.

_mg_4710Opširnije pročitajte u novom broju Virovitičkog lista. (www.icv.hr; bs; foto: Matija R.)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12552″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]