Siniša Brlas imenovan u Radnu skupinu stručnjaka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije imenovan je u Radnu skupinu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za izradu mjera zdravstvene zaštite za djelatnost mentalnog zdravlja te izradu prijedloga mreže i timova pri županijskim zavodima za javno zdravstvo.

U navedenoj je skupini devet istaknutih stručnjaka iz naše zemlje koji se bave prevencijom i suzbijanjem ovisnosti te zaštitom mentalnog zdravlja. Od devet članova skupine jedino profesor Brlas nije liječnik te je tako u prilici promovirati značaj i nezdravstvenih struka koje, uz liječnike, značajno doprinose borbi protiv ovisnosti i proaktivnoj skrbi o mentalnom zdravlju.

Imenovanje profesora Brlasa u jednu stručnu radnu skupinu na nacionalnoj razini pokazatelj je i kvalitete njegova osobnog stručnog rada ali i općenito kvalitete rada u Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije. (www.icv.hr; sb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content