Zbor mladih Župe sv. Vida Pitomača predstavio novi CD

Zbor mladih župe sv. Vida Pitomača je kratkim programom predstavio svoj novoizdani nosač zvuka pod nazivom “Pjesmom radosno slavimo Gospodina”.
Kao što su sami objasnili, ovim su CD-om htjeli župljanima prenijeti radost zajedničkog slavljenja Gospodina kroz svoje pjevanje i sviranje te entuzijazam koji ovoj grupi mladih ljudi okupljenih oko crkve ne nedostaje.

Također, članovi Zbora su se oprostili od svoje dosadašnje voditeljice prof. Teodore Zdeličan s kojom su u proteklih pet godina zajedničkog djelovanja ostvarili više značajnih nastupa i gostovanja te svake nedjelje pjevanjem pratili misu, podižući srca vjernika svojim mladenačkim zanosom.

Izdani nosač zvuka sadrži 8 pjesama od kojih je jedna autorska i posebno posvećena Zboru mladih, nazivom Sv. Vidu, a čiju je glazbu napisala Teodora Zdeličan. Ostale pjesme su malen dio njihovog širokog repertoara koji rado izvode te su posebno obrađene i aranžirane za instrumentaliste u Zboru, a to sve potpisuje njihova dosadašnja voditeljica. Uz zvukove tamburica, flaute, klavira, gitare i udaraljki, Zbor mladih obogatio je svoju Župu za još jedan važan događaj u ovo adventsko vrijeme.
CD izdaje Župni ured pitomačke Župe, a sponzor je “2T” j.d.o. CD se može nabaviti u Župnom uredu i crkvi Sv. Vida i Pitomači.

(K. L.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content