Kod mosta preko Drave nalazi se prekrasno uređeno odmorište za bicikliste i promatračnica…

Oni koji često pohode Križnicu, naselje s “one strane Drave” i koji do tog otoka idu preko pješačkog mosta, mogli su zamijetiti novo drveno odmorište za bicikliste i promatračnicu. U odmorištu se nalaze, stol i klupe, ali i utičnica koja je spojena na “solarni panel” pa se ovdje može napuniti mobitel, prijenosno računalo.

Odmorište je “izraslo” u sklopu projekta Drava Route Pitomača u dionici projekta koji je sufinancirala Hrvatska turistička zajednica. Vrijednost projekta iznosi oko 110.000,00 kuna, od čega je Općina Pitomača izdvojila 50.000,00 kuna.

(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12760″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]