Kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola VPŽ: Predstavljeni novi javni pozivi za sredstva iz ESF-a

U Virovitici je u organizaciji županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu na čelu s Vesnom Šerepac održan Kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije. Na kolegiju su prezentirana dva nova javna poziva te aktivnosti vezane uz njih, a koje su usmjerene na povlačenje sredstava iz Europskog socijalnog fonda. Pozive Umjetnost i kultura za mlade te Unaprjeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja prezentirale su djelatnice Razvojne agencije VIDRA Sanja Galović i Kristina Kucljak. Poziv Unaprjeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja odnosi se na učenike, odnosno područja koja su aktualna, a Poziv Umjetnost i kultura za mlade na osobe od 15 do 25 godine, a cilj mu je bolja socijalna uključenost mladih u Republici Hrvatskoj, posebno mladih u nepovoljnom položaju i to kroz veće sudjelovanje u kulturnim i umjetničkim aktivnostima i sadržajima.

Kolegiju je, uz ravnatelje osnovnih i srednjih škola prisustvovala i ravnateljica Razvojne agencije VIDRA Emina Kovač te djelatnici Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu VPŽ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

(www.icv.hr, mb; foto: M. Bašić)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12735″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]