PDCK: „Dizajn u praksi – poslovni susreti i umrežavanje poduzetnika i dizajnera“ u četvrtak, 2. veljače

Panonski drvni centar kompetencija u suradnji s Arhitektonskim fakultetom (Studij za dizajn), Hrvatskim klasterom konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija te Hrvatskim dizajnerskim društvom, organizirat će „Dizajn u praksi – poslovni susreti i umrežavanje poduzetnika i dizajnera“ koji će se održati u četvrtak, 2. veljače u zgradi Panonskog drvnog centra kompetencija s početkom od 11,00 sati.

Znajući da ekonomski uspjeh poduzeća ovisi o njihovoj sposobnosti da identificiraju potrebe kupca i da se u što kraćem roku stvore proizvodi koji zadovoljavaju ove potrebe, PDCK omogućava korisnicima dizajniranje proizvoda, jer funkcija dizajna igra vodeću ulogu u definiranju fizičkih oblika proizvoda kako bi se na najbolji način zadovoljile potrebe kupca.
Zajedničkom interakcijom dizajnera, PDCK i poduzetnika s područja drvno-prerađivačke industrije nastoji se doći do rješenja koje ima za cilj oblikovanje proizvoda na takav način da se oni lakše i ekonomičnije proizvode, te da se raspoloživa znanja i oprema koriste na najefikasniji način.

Ovaj program omogućava korisnicima dizajniranje proizvoda od drva i izradu prototipova/nulte serije proizvoda od drva. Centar će pružati usluge dizajna proizvoda, stvaranja robnih marki i dizajna znaka. Poduzetnik će imati mogućnost odabira ponuđenih adekvatnih dizajnerskih rješenja, te realizaciju i financiranje istog unutar trenutno otvorenih natječaja u sklopu strukturnih fondova.

U inovacijskom procesu ključnu ulogu imaju dinamične, tehnološki orijentirane male tvrtke i izvrsna sveučilišta, te se upravo u tome vidi važnost Panonskog drvnog centra kompetencija.

Program skupa možete vidjeti OVDJE.

(www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content