DVD Gradina održala redovnu izbornu skupštinu

U Vatrogasnom domu u Gradini održana je izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gradina, a za novog predsjednika izabran je Danijel Teri, dok je novi zapovjednik DVD-a Josip Kaladić. U odbor su izabrani Robert Kovačević, Igor Kljak, Marijana i Milenko Milovanović, Igor Gojević Zrnić, Marko Ajček, Dragan Palatinuš, te Martina i Velibor Šukunda. Obnašatelj dužnosti načelnika općine Gradina između ostalog je istaknuo da je pripremljena dokumentacija za izgradnju vatrogasnog spremišta, te je najavio da će se tijekom ove godine vatrogasni dom priključiti na plinsku mrežu.
Županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Venus pohvalio je rad društva te u ime Hrvatske vatrogasne zajednice uručio spomenicu Tomi Škrinjariću za 50 godina aktivnog rada u društvu. Za 30 godina rada spomenicu je dobio Dragan Palatinuš. (www.icv.hr, vle)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12886″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]