Gradonačelnik Ivica Kirin demantirao glasine o privatizaciji Virovitičkih jezera

Na godišnjoj izvještajnoj skupštini Športske ribolovne udruge “Ođenica” iz Virovitice, čestitavši ribićima ove najbrojnije ribolovne udruge u Virovitičko-podravskoj županiji na dobrom radu i aktivnostima, gradonačelnik Ivica Kirin demantirao je glasine o privatizaciji Virovitičkih jezera. Kako je tom prigodom istaknuo gradonačelnik Kirin, Virovitička jezera obuhvaćena su u planu kompletnog uređenja koje bi se trebalo realizirati do 2020. godine, a svoje sadržaje tu će naći sportski ribolovci, rekreativci i ostali posjetitelji.

Podnoseći plan rada za 2017. godinu, predsjednik ŠRU “Ođenica” Dario Balog istaknuo je da će se težište rada udruge očitovati u radnim akcijama uređenja ribnjaka i okoliša, kvalitetnoj ribočuvarskoj službi, radu s mladima i organiziranjem natjecanja i ribolovnih druženja ribića, članova njihovih obitelji i ostalih građana. Osim članova ŠRU “Ođenica” i njihovih gostiju, na skupštini koja je održana u Društvenom domu u Milanovcu su uz gradonačelnika Ivicu Kirina nazočili i gradski pročelnici Alen Bjelica i Mario Klement. 

(www.icv.hr, bs; foto: Bruno Sokele)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12833″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]