“Lavice” u Dardi, Viro Virovitica dočekuje drugu momčad Nexe-a

Tvin Virovitica u Dardi, Pitomača u Đakovu

Rukometašice u 2.ligi sjever igraju 13.kolo. Tvin Virovitica gostuje u Dardi utakmica se igra u sportskoj dvorani osnovne škole u subotu 18.veljače u 17 sati. Rukometašice Pitomače također u subotu 18.veljače, ali u 19 sati, igraju u nastavno sportskoj dvorani u Đakovu sa domaćim sastavom.

Viro Virovitica sa drugom ekipom Nexea, Slatina sa Slavijom

Rukometašima u 2.ligi istok ovog vikenda 10.kolom počinje nastavak prvenstvene utrke. Viro Virovitica u sportskoj dvorani tehničke škole u Virovitici dočekuje drugu ekipu našičkog Nexea, jedine momčadi, koja ih je uspjela pobijediti u dosadašnjem dijelu prvenstva. Utakmica se igra u subotu 18.veljače u 18 sati. Ulaz na utakmicu je slobodan. Rukometaši Slatine također u subotu 18.veljače, ali u 19.30 sati u sportskoj dvorani srednje školwe Marka Marulića u Slatini igraju sa posljednjeplasiranom Slavijom iz Starog Petrovog Sela.

Rukometaši Orahovice dočekuju drugu ekipu Spačve

U 12.kolu 3.lige istok u muškoj konkurenciji rukometaši Orahovice u sportskoj dvorani u Orahovici dočekuju drugu ekipu premijerligaša vinkovačke Spačve. Utakmica se igra u nedjelju 19.veljače u 17 sati.

Kadeti Viro Virovitice i Slatine sa Trsatom i Zametom

U nedjelju 19.veljače u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini igra se sedmi krug 1.jednistvene kadetske lige. Naši predstavnici Slatina i Viro Virovitica igraju sa riječkim momčadima Trsatom i Zametom. Turnir se igra od 10.30 do 15.30 sati.

Dječaci A Viro Virovitice gostuju u Bjelovaru

U devetom krugu 1.lige dječaka A mladi rukometaši Viro Virovitice gostuju u Bjelovaru. U nedjelju 19.veljače u školsko sportskoj dvorani u 11 sati igraju sa Čazmom, a u 12 sati sa Bjelovarom.

Djevojčice A također u Bjelovaru
U šestom krugu 1.lige djevojčica A male rukometašice Tvin Virovitice igraju u subotu 18.veljače u sportskoj dvorani srednjih škola u 11 sati sa Multinormom iz Cerne, a u sati sa Brodom. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content