Ljubav pokreće sve!

Društvo Naša djeca Čačinci je, nakon poduže stanke s radom, opet u akciji. Motivirano željom djece za proslavom Valentinova, organiziralo je Valentinovsku zabavu za učenike OŠ A.G.Matoša. Za organizaciju i provedbu zabave bile su zadužene Kristina Krolo, članica i Kristina Krmpotić, predsjednica DND-a Čačinci.

Zabava se održala 14. veljače 2017. u holu škole u večernjim satima. Hol su ukrasile vrijedne učiteljice. Učenici su se odazvali u velikom broju. Zabavi je nazočilo i nekoliko roditelja koji su pripomogli u igrama. Priredili smo im ples srca, ples s jabukama i karaoke. Plesalo se, pjevalo, igralo, zabavljalo. Bilo je to dva sata bez računala, mobitela, dva sata druženja s prijateljima.

„Sve što je lijepo kratko traje tako i naša zabava. Razišli smo se veseli i puni lijepih dojmova. Jedva čekam sljedeće Valentinovo“, rekla je učenica Sara. (www.icv.hr)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12913″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]