VIDEO: Premijera nove Severinine pjesme i videospota “KAO”

Danas je točno u podne na svojoj Facebook stranici Severina objavila najavljivanu pjesmu “Kao”. Njezini suradnici su je najavili kao jednu od najljepših balada u njezinoj karijeri. Ova dirljiva balada prva je snimljena pjesma kojom popularna pjevačica svoje obožavatelje uvodi u novi, 13. po redu album.

Redatelj videospota je Darko Drinovac. Miloš Roganović, uz glazbu i tekst, potpisuje i aranžman s Filipom Miletićem i Dušanom Alagićem.

Videospot za pjesmu “Kao” Severina je zajedno sa svojim bendom koji je prati posljednjih 17 godina, snimila u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

(www.icv.hr, foto: Facebook)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12816″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]