Dovršeno parkiralište ispred zgrade ambulante u Crncu, u Velikom Rastovcu gradi se pješačka staza i autobusno stajalište

U Crncu i Velikom Rastovcu Općina Crnac pokrenula je i realizirala nekoliko vrijednih projekata, a sve u cilju sigurnosti građana, posebno najmlađih:

– U Velimo Rastovcu je u središtu mjesta u tijeku izgradnja autobusnog stajališta, jedno smo prošle godine napravili na desnoj strani kod zgrade škole, a sada radimo na izgradnji istog na lijevoj strani prometnice. Također su u tijeku radovi na izgradnji pješake staze Novo Petrovo Polje-Veliki Rastovac, riječ je o zahvatu koji radimo zbog sigurnosti djece jer su do sada djeca iz Novog petrovog Polja u Veliki Rastovac išla u školu išla cestom, što je iznimno opasno. Svi ovi zahvati financiraju se sredstvima Proračuna i to je dio našeg plana, a sukladno tom planu napravljeni su prilaz i parkiralište ambulanti u Crncu te kreću radovi asfaltiranje staze kroz mjesno groblje u Crncu, a uskoro očekujemo i početak gradnje dječjeg igrališta u Crncu. Za sve radove imamo osigurana sredstva u Proračunu, a planiramo još neke projekte za koje čekamo odobravanje od strane Ministarstva graditeljstva – rekao je načelnik Općine Crnac Mato Damjan. (www.icv.hr, vg; foto: Vladimir Grgurić)

[g-gallery gid=”402286″]

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content