Gimnazijalci objavili svoje prve „Vijesti iz škole“

Tijekom protekle dvije godine učenici Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici u zajedništvu s voditeljem televizijsko-novinarske skupine, ravnateljem Marijom Voronjeckim, razvijaju projekt školske televizije. Cilj projekta je učenicima škole zainteresiranim za medijsku kulturu omogućiti da razvijaju svoje stvaralačke, komunikacijske i informatičke vještine koje im mogu pomoći u njihovom daljnjem školovanju kao i u izboru njihovog budućeg životnog poziva. Napredujući u svojim znanjima i vještinama učenici televizijsko-novinarske skupine objavili su svoje prve „Vijesti iz škole“ u kojima prate događanja i zanimljivosti u školi.

Ovakav projekt zahtijeva i određena financijska sredstva. Veliku zahvalu i zaslužnost za realizaciju projekta članovi skupine upućuju Osnivaču škole, ali i sponzorima s našeg područja, uglednim poduzetnicima, koji su prepoznali vrijednost projekta i vrijednost ulaganja u mlade i tako omogućili razvoj i realizaciju projekta

Napredak, marljivost i predanost članova televizijsko-novinarske skupine „LuxTV“ možete pratiti na njihovom youtube kanalu „LuxTV“ i na mrežnoj stranici Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici.

(www.icv.hr, kkg-vtc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content