“Dani slavlja i vjenčanja na otvorenom” u subotu 6. svibnja na Višnjici

Sve vaše male i velike svečanosti, obljetnice, rođendane, prve pričesti,krizme, vjenčanja, srebrni i zlatni pir – možete proslaviti u bajkovitim vanjskim i unutarnjim prostorima Pustare Višnjica.

Kako to sve može izgledati!

Dođite vidjeti “DANE SLAVLJA I VJENČANJA NA OTVORENOM” poslije podne u subotu 6. svibnja 2017.g., a tijekom cijelog dana vašoj djeci će kao poklon biti na raspolaganju niz zabavnih sadržaja (igre u labirintu, jahanje, vožnja kočijom, olimpijada starih sportova, dječji park) kako bi se što ljepše i veselije proveli.

Završni program počinje u 17 sati u parku revijom vjenčanica; Studija Gray, modne kuće Hollyvood, ateljea Stefani i salona  L”amour. Izazak manekena upotpunjuju nastupi plesnog studija Maše Radojević, zbora Slavis, tamburaškog sastava Fantazija, te KUD Kristal Sladorana Županja prikazima iz Šokačke svadbe. Na kraju programa, u aranžmanu tvrtke Albatros – bijeli golubovi, djeca puštaju dva para golubova kao simbol ljubavi, razumijevanja i potrebe trajnog povratka u toplinu doma.” (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content