PREDAVANJA ZA POLJOPRIVREDNIKE: Predstavljanje Mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“

Lokalna akcijska grupa „Virovitički prsten“ u suradnji sa Savjetodavnom službom Virovitičko-podravske županije organizira predavanja na kojima će se predstaviti Mjera 4 »Ulaganja u fizičku imovinu«, odnosno Podmjera 4.1 »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Cilj predavanja je upoznati potencijalne prijavitelje s uvjetima prihvatljivosti, prihvatljivim aktivnostima, visini potpore, kriterijima odabira te postupcima dodjele potpore za pet raspisanih natječaja (iz sektora voća i povrća, stočarstva i peradarstva te nitratne direktive) iz Podmjere 4.1., za koje se prijave počinju slati od 2. lipnja 2017. godine.

Pozivaju se svi zainteresirani predstavnici poljoprivrednih gospodarstava na predavanja koja će se održati na 3 lokacije na području Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“:

  • 8. svibnja 2017. godine (ponedjeljak) u Društvenom domu u Gornjem Bazju s početkom u 18:00 sati – na predavanju će se predstaviti i prijedlog Zakona o poljoprivrednom zemljištu, kojeg će predstaviti načelnik Općine Lukač, g. Đuro Bukvić,
  • 9. svibnja 2017. godine (utorak) u Vijećnici Grada Virovitice u Virovitici s početkom u 12:00 sati
  • 10. svibnja 2017. godine (srijeda) u Vijećnici Općine Suhopolje u Suhopolju s početkom u 16:00 sati

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content