Virovitica i Slatina u finalu županijskog nogometnog kupa

Poznati su finalisti županijskog nogometnog kupa za seniore. Nakon uzvratnih utakmica, u finalu će se susresti dva „četvrtoligaša“ Virovitica i Slatina.
Virovitičani su u Pitomači odigrali 1:1 protiv istoimenog domaćina te s ukupnim rezultatom od 4:1 prošli u finale. Podsjetimo, u prvoj utakmici na Vegeški je bilo 3:0 za Virovitičane. Gol za Viroviticu u Pitomači je zabio Krešimir Crvenka, dok je izjednačio Matija Miloš.
Zanimljivo je bilo na Stadionu Antuna Tone Butorca gdje je Slatina uspjela preokrenuti rezultat od 2:3 iz prve utakmice te je sa 4:2 slavila protiv Bušetine 1947. i sa ukupnim rezultatom od 6:5 otišla do kraja. Četverostruki strijelac i najzaslužniji za prolaz Slatine bio je Matija Bubaš koji je zabio sva četiri gola, dok je za Bušetinu zabijao Janko Brlas. Inače, Bušetina je u drugom poluvremenu ostala s igračem manje jer je Luka Brlas zaradio drugi žuti karton. Finalne utakmice odigrat će se nakon završetka prvenstva u županijskim ligama. (www.icv.hr, vle; Fotografija:

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content