FOTO: U Virovitici održan 10. Sajam poslova

Već desetu godinu za redom Hrvatski zavod za zapošljavanje uz partnera Hrvatsku gospodarsku komoru – Županijsku komoru Virovitica i Hrvatsku obrtničku komoru – Obrtničku komoru Virovitičko-podravske županije organizira Sajam poslova, koji je 20. listopada održan u restoranu Lord u Virovitici.

Sajam ima za cilj omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada i ojačati partnerstvo za zapošljavanje svih aktera koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnog tržišta rada.

Hrvatski zavod za zapošljavanje je vodeći sudionik u razvoju hrvatskog tržišta rada, posebice u objedinjavanju cjelokupne ponude i potražnje rada da bi se postigla puna zaposlenost.

MG 8004Svojom aktivnom politikom zapošljavanja uvelike pridonosi rastu zapošljavanja, a zasigurno je jedna od ozbiljnijih mjera i Sajam poslova, na kojemu su se okupile nezaposlene osobe, pretežno mlađe dobi.

Prema riječima vršiteljice dužnosti predstojnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Virovitica Lahorke Weiss, trenutno na području Virovitičko-podravske županije ima oko 5700 nezaposlenih osoba, što je najmanji evidentiran broj u posljednjih 20 godina.

Podršku Sajmu poslova koji je otvorio virovitičko-podravski župan Igor Andrović, a na kojemu se okupilo 40-ak poslodavaca iz realnog sektora, dao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

Opširnije pročitajte u novom broju Virovitičkog lista… (www.icv.hr, zc, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”430355″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content