U hotelu Kurija Janković ove godine 1821 noćenje

Prema riječima direktorice hotela Kurija Janković Sanje Sudar od 1. siječnja do 30. rujna u ovom sredstvima Europske unije i Virovitičko-podravske županije obnovljenom heritage hotelu s četiri zvjezdice zabilježeno je ukupno 1821 noćenje. Stranaca je bilo 981, a domaćih gostiju 840. Od stranih gostiju prednjače Nijemci, Austrijanci, Slovaci, Mađari, a posjetitelja ima i iz Brazila. Rekordan je bio rujan, kada je Kurija zabilježila 329 noćenja.

– Sve je to povećalo i prihode hotela. Hotel Kurija Janković plaću djelatnika i sve troškove isplaćuje od prihoda hotela – naglasila je Sanja Sudar te dodala:

– Ovi rezultati nisu došli preko noći. Prije svega smo se orijentirali na moderan marketing na društvenim mrežama. Naš uspjeh se prelijeva i na naše proizvođače, jer u našem hotelu uz slavonsko-podravski doručak od namirnica domaćih proizvođača možete piti i domaće virovitičke sokove, pitomački čaj, vina i likere iz svih dijelova Virovitičko-podravske županije. Sve to pridonosi jednoj lijepoj priči. Kada možemo našem proizvođaču već treći put ovog mjeseca reći da nam treba nova narudžba jer smo sve njegove proizvode prodali, tada to dokazuje da smo na stazi uspjeha.
Osim toga, dobili smo pohvale i za sam način rada Kurije. Ona je obnovljena sredstvima Županije i Europske unije, ali mi smo joj dali svrhu. Nismo obnovili samo kulturnu baštinu, nego smo joj dali funkciju i na taj način oživjeli Kuriju Janković –
zaključila je Sanja Sudar. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content