Virovitički i Pitomački karatisti uspješni u Daruvaru

U subotu je održan karate turnir Daruvar open. Članovi karate kluba Virovitica su postigli rezultate:

U ml. učenicima do 28 kg nastupio je Mislav Spajić i osvojio je 2 mjesto i srebrnu medalju, isto kao i Ela Novotni u disciplini Kata koja je osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju.

U disciplini kata otvorena kategorija Lovro Erak je osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Leo Feketija u kategoriji do crvenog pojasa osvaja 2 mjesto i srebrnu medalju.

U kategoriji učenika +46 kg nastupio je Nikola Gondi koji pobjeđuje sve do finala u kojim gubi na kazne zbog pregrube borbe od Domagoja Kesaka iz KK Đurđevac, također Virovitičana.

U ml. Kadetima do 48 kg nastupio je Mihael Štefović koji je i najuspješniji natjecatelj KK Virovitica u Daruvara, osvojivši 1 mjesto i zlatnu medalju, dok je Ana Rajnović u kategoriji + 55 kg osvojila 3 mjesto i brončanu medalju.

U kadetskom uzrastu Maja Kozlinger je u kategoriji do 54 kg osvojila 3 mjesto i brončanu medalju. 3. mjesto i brončanu medalju i Karla Rogović u disciplini Kata.

Na turniru su još nastupili: Noa Novotni, Anđelina Feketija, Marija i Lucija Knežević koji se ovaj put nisu izborili za zapaženiji plasman.

Članovi karate kluba Podravski sokol iz Pitomače također su bili uspješni:

Lana Kostadinović zlato u kategoriji Učenice -36 kg
Danilo Bakov srebro u kategoriji Učenici -46 kg
Erika Čižmar srebro u kategoriji Juniorke -59 kg  (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content