Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: komedija “Tatica se vratio za Božić” i animirani “Coco i velika tajna”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte…

02.12.2017. TATICA SE VRATIO ZA BOŽIĆ 19:00

Brad i Dusty su uspjeli postići nemoguće: primirje i zajedničko očinstvo. Sve djeluje skladno sve dok Dustyjev macho tata Kurt i Bradov ultra emotivan otac Don ne najave svoj dolazak za Božić. Kurt (Mel Gibson) će unijeti razdor između Dustyja i Brada svojim nametanjem mišljena i neslaganjem s njihovim zajedničkim odlukama vezanim za odgoj njihove djece. Hoće li Dusty i Brad uspjeti dokazati Kurtu da je njihov moderan način odgoja učinkovit i spasiti zajednički Božić?

03.12.2017. COCO I VELIKA TAJNA 17:00

15.9.2017 14 15 02 Coco novi HRUnatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content