Najmlađi košarkaši KK Virovitice odigrali svoj 2. turnir

U nedjelju u dvorani Osnovne škole u Špišić Bukovici održan je drugi po redu turnir M11 u mini košarci. Najmlađa selekcija KK Virovitice odigrala je dvije utakmice, u kojima je ostvarila dva poraza.

Iako im je ovo tek prva natjecateljska sezona naši minibasketaši pokazali su veliku borbenost i želju, ali ovoga puta nisu imali sreće te su od njih bili bolji vršnjaci iz Koprivnice i Drnja. Nakon odigranog četvrtog kola košarkaši Virovitice zauzeli su 4. poziciju.

Uz dvije odigrane utakmice na turniru, naši košarkaši su se natjecali i u igrama šutiranja bacanja, gdje je Arijan Kečkiš u finalu pobijedio suigrača iz kluba Luku Farkaša, te je pobjedom izborio nastup na All Staru regije. Gabrijel Kečkiš došao je do polufinala igre u vođenju lopte. U istoj kategoriji još se natjecao i Samuel Smiljanić. Antonio Tutić i David Smiljanić su se natjecali u igri tehnike vođenja lopte te je u toj igri Antonio Tutić ušao je u polufinale.

25311187 759327444258096 1697483627511120720 o

Virovitica – DHPG 15-26

Luka Farkaš, Samuel Smiljanić, Arijan Kečkiš , Gabrijel Kečkiš 5, Roko Berlančić, Antonio Tutić, Gabrijel Vinak, Emanuel Vidović 2 , David Smiljanić 2, Goran Cvijanović, Josip Šiško 6, Adrijan Markek

Koprivnica – Virovitica 28-8

Luka Farkaš 2, Samuel Smiljanić, Arijan Kečkiš 1, Gabrijel Kečkiš 2, Roko Berlančić, Antonio Tutić, Gabrijel Vinak, Emanuel Vidović 3, David Smiljanić, Goran Cvijanović, Josip Šiško, Adrijan Markek    Trener: Hrvoje Dragičević

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content