Virkom d.o.o. otvorio pristupnu cestu i parkiralište – za sve korisnike parkiralište bez naplate

Tvrtka Virkom d.o.o. danas (petak) je i službeno otvorila pristupnu cestu i parkiralište. Cilj ove investicije je, ističe Margareta Ptiček, direktorica virovitičke tvrtke Virkom d.o.o.,svojim zaposlenicima i korisnicima osigurati sigurniji pristup. Važno je napomenuti da je projekt obuhvatio i izgradnju nogostupa koji do sada nije postojao.

– Tvrtka Virkom d.o.o je investitor, a vrijednost radova iznosi dva milijuna kuna. Zajednica ponuditelja cesta Bjelovar i Brana d.o.o. su izvođači radova na ovome projektu. Ono što je važno reći je da je parkiralište bez naplate i da smo naše parkiralište povezali nogostupom s Vegeškom, tako da se njime mogu koristiti svi sportaši i korisnici Vegeške – rekla je M. Ptiček.

Otvaranju su nazočili i Marijo Klement, zamjenik župana Virovitičko-podravske županije, virovitički gradonačelnik Ivica Kirin i njegov zamjenik Damir Marenić, a investiciju su podržali i predstavnici Općine Lukač, Suhopolja, Gradine, Špišić Bukovice. (www.icv.hr, rp, foto: Matija R.)

MG 3915

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content