U 2018. godini 150 novih parkirnih mjesta u Virovitici

– Financijsko poslovanje tvrtke u 2017. godini bilo je više nego uspješno. Plan je bio ostvariti ukupan prihod od 4,7 milijuna kuna, a kako trenutno stvari stoje, on će na naše zadovoljstvo iznositi oko 5,5 milijuna. Drago mi je da su prihodi povećani u svim našim djelatnostima kojima se bavimo i da su znatno veći nego 2016. u kojoj smo ostvarili 4,2 milijuna kuna. Najveća investicija u prošloj godini bilo je ulaganje u kotlovnice iz kojih isporučujemo stanarima toplinsku energiju, a znatna sredstva uložili smo i u obnovu Centra kulture te u pokretanje kina koje je postalo pravi hit u Virovitici.

Ulagali smo i u izgradnju novih parkirnih mjesta pa smo tako u protekloj godini izgradili 20 novih i danas ih imamo sveukupno 1560. U 2017. godini na natječaju smo dobili posao održavanja horizontalne i vertikalne signalizacije na području grada Virovitice, a znatna sredstva uložili smo i u Gradsku tržnicu. Osim toga, pokrenuli smo i određene aktivnosti za energetsku obnovu stambenih zgrada. Konkretne aktivnosti s tim u vezi pokrenut ćemo kada se raspiše natječaj za obnovu. Sveukupno održavamo i upravljamo sa 62 stambene zgrade, a cilj nam je da ih u suradnji sa stanarima energetski i obnovimo.

U 2018. godini cilj nam je izgraditi oko 150 novih parkirnih mjesta, od kojih ćemo njih sedamdesetak izgraditi desno od ulaza u Opću bolnicu Virovitica, a planiramo izraditi i projektnu dokumentaciju za nadzemnu garažu koja bi se nalazila iza bivše Robne kuće. Ukoliko nam na natječaju prođe projekt obnove Gradske tržnice, krenut ćemo s realizacijom i tog projekta, a ukoliko ne prođe, sami ćemo obnoviti pročelje tržnice. U suradnji s Gradom pokrenut ćemo i projekt energetske obnove Centra kulture. Budući da smo se krajem protekle godine preselili u novi poslovni prostor, na drugi kat interpolacije Palače Pejačević gdje je bila smještena Uprava tvrtke Plin Vtc, od Hrvatske banke za obnovu i razvitak ove godine očekujemo odobrenje zahtjeva za ishođenja povoljnog kredita kako bismo kupili taj prostor i u njemu našli trajni smještaj – rekao je za Virovitički list direktor Poslovnog parka Matija Mustač. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content