Gradonačelniku Ivici Kirinu i AMKK Cobra priznanje Hrvatskog motociklističkog saveza za doprinos razvoju motociklističkog sporta

Velik broj motociklista, ljubitelja motociklizma i gostiju okupilo se subotu, 13. siječnja, u hotelu „Kalnik“ u Križevcima na svečanom proglašenju najboljih pojedinaca, klubova i timova u sportskoj sezoni 2017. u disciplinama cestovne moto utrke, supermoto, skuteri i oldtimer.

Osim najboljih pojedinaca, klubova i timova, priznanja su primili i suci te ostali pojedinci koji su doprinijeli motociklističkom sportu, a među njima su i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin te Auto-moto karting klub Cobra iz Virovitice. U ime AMKK Cobra, koji ove godine slavi 10 godina postojanja, priznanje je primio predsjednik kluba Mario Moslavac.

Zahvaljujući AMKK Cobra i zalaganju gradonačelnika Ivice Kirina, zaljubljenici u brzinu i oktanske sportove u Virovitici mogu doći na svoje. Klub sudjeluje u organizaciji natjecanja te za ista ustupa i kartodrom koji se nalazi na prostoru bivše vojarne u Virovitici. Velik doprinos razvoju ovog sporta u našem gradu dao je i Virovitičanin Ivica Mihaljević Gašo, počasni doživotni predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza, koji je također ovom prilikom u Križevcima primio priznanje.

Svečanost su organizirali Hrvatski motociklistički savez i MK Križevci, a okupljenima su se obratili predsjednik MK Križevci Dragutin Srečec, predsjednik HMS-a Stjepan Peršin, gradonačelnik Mario Rajn, izaslanik HOO tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko, župan Darko Koren te izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora, saborski zastupnik Branko Hrg. (virovitica.hr, prigorski.hr; foto: S. K.)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content