O obnovljivim izvorima energije u poljoprivredi, te proizvodnji agropaleta iz gradjevine doznajte na predavanju u petak 23. veljače

U organizaciji Energetskog instituta Hrvoje Požar, Hrvatska poljoprivredne komore i Zelene energetske zadruge, u petak 23. veljače, u sklopu Viroexpa 2018, u Visokoj školi Virovitica, održat će se predavanje na temu „Obnovljivi izvori energije u poljoprivredi: anaerobna digestija, bioplin (obnovljivo gorivo) i digestat (organsko gnojivo): Obzor 2020 Biogas Action, te proizvodnja agropaleta iz granjevine kod održavanja i njege trajnih nasada: Obzor 20202 up_running“. Početak je od 14,00 sati. Sva predavanja se besplatna i održavaju se u sklopu 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpa 2018.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, Županija partner je Sisačko-moslavačka županija, a Grad partner – Grad Zagreb. (www.viroexpo.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content