FOTO: Završen peti turnir u streljaštvu “Prvi hrvatski redarstvenik”

U organizaciji udruge Prvi hrvatski redarstvenik podružnica Virovitičko podravske županije u Suhopolju je obilježena 27.godišnjica „Krvavog Uskrsa“ i pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića turnirom u streljaštvu.

Sve prisutne su pozdravili predsjednik podružnice Prvi hrvatski redarstvenik podružnice Virovitičko podravske županije Ivan Stubičar, načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat i načelnik policijske postaje Virovitica Davor Solić. Tom prilikom predsjednik udruge Prvi hrvatski redarstvenik Zdravko Lončar kao počasne članove u udrugu je primio Mirka Lukaša i Duška Tomšića. Ivan Stubičar je u u ime udruge podijelio posebna priznanja općini Suhopolje, policijskoj upravi Virovitičko podravskoj i obrtu Oscar iz Suhopolja, koji su svesrdno pomagali ovaj turnir.

Na turniru su najuspješniji bili u pojedinačnoj konkurenciji za djecu: 1, Lorena Anđelković, 2. Marko Litrić i 3. Gabrijela Gerenčir. Pojedinačno u konkurenciji branitelja : 1. Branimir Bartolovi, 2. Ivan Herden i 3. Serfet Ciriković. U ekipnoj konkurenciji prvi je bio streljački klub Mladost iz Suhopolja, druga je udruga HOS iz Koprivnice, a treći juniori Mladosti iz Suhopolja. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”447837″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content