Hotel Kurija Janković uvrštena u Fodor’s Travel Guidebook, publikaciju najvećeg svjetskog izdavača turističkih vodiča

U srpnju prošle godine na preporuku turističke agencije Boho Travel Art, Kuriju Janković je posjetila Andrea MacDonald, turistička novinarka Fodor’s Travel-a koja je prikupljala informacije o turističkim zanimljivostima na području Slavonije za novo izdanje “Croatia 2018 Guidebook”.

Tom prilikom predstavljena joj je cjelokupna ponuda Kurije Janković, ispričana njezina povijest i planovi za budućnost, a u suradnji s Nippy Adventuresom napravljena je bike tura uz rijeku Dravu na električnim biciklima koji se i inače nalaze u ponudi hotela te je tako stvoren jedan zaokruženi cikloturistički doživljaj.

Ovih dana stigle su velike vijesti u Kapela Dvor. Fodor’s je na temelju stvarnog iskustva novinarke uvrstio Kuriju Janković kao preporučeni smještajni objekt u ovom dijelu Hrvatske, a cikloturističku ponudu ocijenio odličnom. Tako će preporuka biti vidljiva u tiskanom izdanju vodiča koji će se moći kupiti na Amazonu, kao i na web stranici Fodor’s-a.

– Ponosni smo i sretni što je Kurija Janković uvrštena u Fodor’s, najveći svjetski izdavač turističkih vodiča na engleskom jeziku, koji svojim opažanjima i preporukama već 75 godina bitno utječe na odabir mjesta za odmor za više od 20 milijuna svojih čitatelja. Hoće li hotel biti uvršten u ponudu isključivo je ovisilo o recenzijama hotela te stvarnom doživljaju i iskustvu novinarke. Tako smo, bez saznanja hoćemo li se u konačnici naći u društvu odabranih, čekali s nestrpljenjem ovu lijepu vijest. S Andreom smo nakon prezentacije cijelog hotela dugo razgovarali o tome što za nas znači Kurija Janković i na koji način ju predstavljamo našim gostima, o povijesti, planovima i idejama, kao i o cjelokupnoj turističkoj ponudi slavonsko-podravskog kraja. Kombinacija ponude naših električnih bicikala i zanimljivo osmišljena dravska ruta cikloturističkog vodiča Marija Korena iz Nippy Adventuresa zaokružila je posjet Fodor’s ekipe i pokazala da svakako zaslužujemo svoje mjesto na turističkoj karti svijeta. Tim Kurije Janković s veseljem čeka svakog putnika namjernika te ćemo rado osmisliti ovakav personalizirani doživljaj svakom našem gostu – rekla je Sanja Sudar, voditeljica Kurije Janković.

Više informacija o ponudi Kurije Janković potražite na www.kurija-jankovic.com. (www.kurija-jankovic.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content