Napreduju radovi na izgradnji proizvodne hale Tvornice dobre hrane d.o.o. u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni III

Tvornica dobre hrane d.o.o. prva će se u Hrvatskoj uhvatiti u koštac proizvodnjom ekstrudirane hrane za kućne ljubimce, a tvornicu grade upravo u Virovitici koju su odabrali zbog dostupnosti potrebnih sirovina neophodnih za konkurentan domaći proizvod te odlične poslovne zone grada Virovitice.

Proljepšanjem vremena počeli su i prvi pravi radovi, a ovih dana radi se na betoniranju temelja nakon čega slijedi gradnja proizvodne hale.

IMAG4504

Tvornica dobre hrane za izgradnju pogona dobila je bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 15.359.395,63 kuna, a sufinancirani dio iznosi 5.275.066,80 kuna. U provedbu projekta uključeni su i Veterinarski fakultet i Prehrambeno-tehnološki fakultet u Zagrebu.

MG 5621

Završetak izgradnje tvornice očekuje se u kolovozu ove godine, kada će početi opremanje strojnog parka, a tvornica će s proizvodnjom početi početkom prosinca 2018. godine. Tvrtka će u početku zaposliti najmanje deset ljudi, ali vrlo brzo se namjerava krenuti s novim zapošljavanjima. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content