TJEDAN KLASIČNE KREATIVE: Kako uspješno ulagati i koristiti novčana sredstva sada znaju i učenici Katoličke gimnazije

U Katoličkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici danas je u sklopu Tjedna klasične kreative pod nazivom „Kreativna i sigurna komunikacija“ održano još jedno zanimljivo i korisno predavanje. Radi se o predavanju iz ekonomije na temu „Štedno ulagački plan“ koje je održao Duško Mandić, profesor ekonomske grupe predmeta u Strukovnoj školi Virovitica. Tom prilikom profesor je upoznao učenike sa štedno ulagačkim proizvodima koji su danas prisutni na našem tržištu, od oročene štednje pa do ulaganja u plemenite metale, prezentirajući im prednosti i nedostatke svakog oblika ulaganja. Osim toga, nastojao im je osvijestiti kako se kroz dulji period s malim financijskim sredstvima mogu ostvariti određeni ciljevi u životu.

IMG 2426 Small

Inače, tjedan klasične kreative započeo je u ponedjeljak te su učenici sudjelovali na predavanjima iz područja psihologije i dramske umjetnosti. Prema riječima Alene Gladović, knjižničarke škole i koordinatorice ovog projekta, cilj Tjedna klasične kreative je kroz različita predavanja i aktivnosti upoznati učenike sa stručnjacima raznih profila kako bi im pomogli u njihovom odabiru budućeg zanimanja, te da razvijaju svoja zanimanja i darovitosti.
Za kraj kreativnog tjedna sutra i u subotu strip crtač i profesor likovne umjetnosti Roko Idžojtić održat će radionicu pod nazivom „Kreativost stripa“. (www.icv.hr, žđ; ml)

[g-gallery gid=”447484″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content