Županijski nogometni kup: Bušetina 1947. “razbila” Slatinu

U četvrtzavršnici županijskog nogometnog kupa za seniore najuzbudljivije je bilo u Bušetini. Domaći nogometaši članovi druge županijske lige zapad su iz daljnjeg natjecanja izbacili Slatinu, koja se natječe u 4.ligi Bjelovar Koprivnica Virovitica. Domaći su poveli zgoditkom Janka Brlasa. Na kraju prvog dijela igrač Slatine Ozren Vurdelja rukom je pokušao spriječiti siguran zgoditak domaće momčadi. Sudac mu je pokazao crveni karton i dosudio kazneni udarac, kojim je Tihomir Šarić povećao prednost. Početkom drugog dijela zbog nesportskog ponašanja isključeni su gostujući trener Damir Pemper i pričuvni vratar Josip Borovec.

Sredinom drugog dijela treći zgoditak za domaću momčad postigao je Antonio Klasić. Utakmicu je pratilo petstotinjak gledatelja, koji su na kraju oduševljeno pozdravili svoje pobjednike.

U ostalim utakmicama favoriti su bili uvjerljivi Pitomača je 7:0 pobijedila Podravac u Sopju, dok je Suhopolje na stadionu Park pobijedilo Bratstvo iz Gornjeg Bazja 7:1. U utorak Virovitica je pobijedila Graničar u Okrugljači 3:2. (www.icv.hr, mš)

IMG 8713 Custom IMG 8690 Custom IMG 8680 Custom IMG 8675 Custom IMG 8671 Custom IMG 8670 Custom IMG 8665 Custom IMG 8659 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content