Pregršt medalja za Virovitičke mažoretkinje

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić održan je 32. Državni turnir u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske i Virovitičkih mažoretkinja. Turnir je započelo svečanim defileom ekipa ulicama Virovitice. Natjecanje je otvorio zamjenik virovitičkog gradonačelnika Damir Marenić.

IMG 0418 Custom

Na natjecanju je sudjelovalo sedamnaest ekipa iz svih krajeva Hrvatske koji su se nazjecali u niz disciplina. Nakon cjelodnevnog natjecanja podijeljene su medalje, pehari i priznanja najboljim pojedinkama i ekipama po pojedinim disciplinama. Nagrade su uručili zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek Golinac, predsjednica Saveza Željka Banović i predsjednica Virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec.

IMG 0614 Custom

-Pripremu za ovo veliko natjecanje počeli smo još u listopadu prošle godine. Uložili smo mnogo napora i došli do ovoga danas. Zahvaljujem svim roditeljima djevojčica na svesrdnoj pomoći u organizaciji, kao i Gradu Virovitici i Turističkoj zajednici Grada Virovitice. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”454647″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content