Slatina najavila pobjedu protiv Virovitice u županijskom derbiju

U subotu, 12. svibnja, s početkom u 17.00 sati na stadionu Antuna Tone Butorca igra se utakmica 22. kola 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica gdje NK Slatina dočekuje NK Viroviticu.

Slatinčani, nakon pobjede u Đurđevcu gdje su zaustavili niz domaćina od 14 mjeseci bez poraza na domaćem terenu, osokoljeni očekuju županijski derbi. Iako respektiraju momčad Virovitice, iz kluba najavljuju novu pobjedu i nova tri boda, te pozivaju gledatelje na stadion kako bi dali podršku svom klubu kao 13. igrač.

Slatina trenutno zauzima peto mjesto na tablici sa 32 boda, dok je Virovitica sa samo bodom manje šesta.

– Pobjedom protiv Virovitice mogli bi do četvrtog, a možda i trećeg mjesta, sve ovisi kako će Križevci, koji su četvrti, odigrati protiv Tomislava iz Bereka, te hoće li orahovački Papuk, koji dočekuje na svom terenu treću na tablici ekipu Mladosti iz Kloštra Podravskog u zaostaloj utakmici, uzeti sva tri boda. Pošto ćemo sigurno dobiti Virovitičane, a ako Križevci izgube ili odigraju neriješeno s Tomislavom, te ako Papuk pobjedi Mladost mi smo treći. U svakom slučaju bit će to pravi županijski derbi – kažu iz Uprave NK Slatina s puno vjere u svoje igrače, nestrpljivo iščekujući subotnji derbi. (DF)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content