TEŠKA PROMETNA NESREĆA U izravnom sudaru ozlijeđene tri osobe

Danas (subota) u poslijepodnevnim satima u naselju Stari Gradac dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su, prema neslužbenim informacijama, ozlijeđene tri osobe. Kako doznajemo, do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila zagrebačkih registracija, pretjecao drugo vozilo i izravno se sudario s osobnim vozilom slatinskih registracijskih oznaka, koje je dolazilo iz suprotnog smjera. U nesreći su, prema očevidcima, ozlijeđeni vozač i suvozačica iz automobila slatinskih registarskih oznaka te vozač iz automobila zagrebačkih registarskih oznaka.

Uslijed siline udarca automobil zagrebačkih registracijskih oznaka prebačen je na krov. Unesrećeni su hitno prevezeni u Opću bolnicu Virovitica, gdje se pruža liječnička pomoć.

IMG 47108bc8be88e453a0d62958453b6d46 V

Udarac je uzbunio susjedstvo te je mnoštvo mještana priskočilo unesrećenima u pomoć. Neslužbeno smo doznali da je među prvima unesrećenima pomogao načelnik Policijske uprave VPŽ, S. Knežević. Na naš upit da komentira situaciju, rekao je kako je čuo udarac u blizini svoje kuće i potrčao pomoći unesrećenima. Zahvalio je svim mještanima koji su također priskočili u pomoć te djelatnicima hitne službe i vatrogascima iz Virovitice i Pitomače na izrazito brzom dolasku na mjesto nesreće.

Policijski očevid je u tijeku i rasvijetlit će uzrok nesreće.
(www.icv.hr, ml; foto: čitatelj)

IMG b5f22c3a222bcdae1d81a02041cfe4df V

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content