U Orahovici osnovana Udruga umirovljenika i starijih osoba

U Orahovici je osnovana Udruga umirovljenika i starijih osoba. Na osnivačkoj Skupštini za prvu predsjednicu izabrana je Elza Blagajac, za dopredsjednika Dane Babić, dužnost tajnika obavljat će Savka Jurlina, a u Upravnom odboru bit će još Marijan Mikić, Mijo Šimatić, Milutin Jovanović, Jela Poljak, Kata Šmer, Desa Kalntenbaher, Marija Šajnović, Anica Resler, Anđa Bodakoš i Ivica Inhof dok će Nadzorni odbor činiti Ljubica Palček, Jelena Mikić i Marica Šimatić:

-Ova udruga proizašla je iz dosadašnje Udruge umirovljenika Orahovice gdje se nismo slagali s radom vodećih ljudi i odlučili osnovati svoju Udrugu koja će pomagati svojim članovima, organizirati druženja i biti kao jedna zajednička obitelj. Razlika između dosadašnje Udruge i naše nove je da mi imamo u nazivu i starije osobe jer su sve starije osobe dobro došle bez obzira jesu li umirovljenici ili ne – rekla je predsjednica Blagajac.

2905udrugaumirovljenika1 Custom

Skupštinu je u ime grada Orahovice pozdravio Milan Babac, a po završetku je održana i prva plesna večer nove udruge uz glazbu odličnog orahovačkog glazbenika Matije Ristera. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content