FAN ZONA JUŽNI BLOK Vesela ekipa ispred zgrade napravila svoju navijačku zonu

Čitavu je Hrvatsku zahvatila navijačka groznica, pa tako i Viroviticu. Navijači su Vatrene jučer bodrili u svojim domovima, kafićima, a grupica Virovitičana odlučili su napraviti korak dalje i organizirali svoju fan zonu. Ova vesela ekipa ispred svoje zgrade, u ulici Hrvatskih branitelja u Virovitici, dovezla je drvenu kućicu, spojila televizor, pripremila piće i grickalice te si priredila navijačku večer za pamćenje.

Kako kažu, druže se svakodnevno jer svi imaju malu djecu koja vrijeme vole provoditi skupa. Na ideju o organiziranju ovakvog gledanja utakmice došli su Dado Jovanović, Dario Duvnjak i Davor Taboršak kada su u kafiću gledali prvu utakmicu Hrvatska-Nigerija. Polako su razradili ideju i uz pomoć svojih supruga, dvije Marine i Sandre te susjede Dubravke Šimara stvorili fan zonu Južni blok.

-Organizacija nije bila teška, svi smo sudjelovali. Okupili smo se okitili kućicu, pripremili kokice, pivo, sokove – priča nam Marina Kirhmajer Taboršak dodajući kako će i za iduću utakmicu organizirati zajedničko navijanje na koje su svi pozvani. (www.icv.hr, ml; foto: M. Kirhmajer Taboršak)