MOSLAVAČKA PRIČA Udruzi virovitičkih samaca „radna prostorija“ je autobus, koji koriste i do 12 puta u sezoni

U sklopu projekta „Zagrlimo Hrvatsku putovanjem i uz glazbu“ virovitička udruga „Živi život“ posjetila je Moslavačku priču u Maloj Ludini. Na to se putovanje odlučilo 35 članova udruge, a pridružila im se i prijateljska Udruga umirovljenika i građana „Treća dob“ iz Ivanić Grada.
Kako kažu, u Moslavačkoj priči bilo je prekrasno i nezaboravno, kao uostalom i na svim putovanjima na koja su do sada išli. Naime, ovo je već 12. putovanje virovitičkih samaca u sezoni 2017./2018., koje ju je odlično i zaključilo.

Ova udruga nema svoj prostor, ali im ga zato zamjenjuje – autobus. Na putovanja se odazivaju gotovi svi članovi. Kako to uspijevaju, odaje nam predsjednica udruge Gabrijela Arapinac.
– Budući da imamo članove koji rade, nastojimo se prilagoditi svima pa na putovanja idemo u poslijepodnevnim satima. Tako stignemo i uživati i zabaviti se – kaže Gabrijela A., ističući da ih svi uvijek rado dočekuju i ugoste.

– Svi nas vrlo rado dočekuju jer ne mogu vjerovati da se jedna grupa iz provincije može okupiti u tolikom broju – dodaje. Inače, članovi ove udruge putuju na razna društvena i glazbena putovanja poput opere, baleta, opereta, a kao jedno od zapamćenijih ostao im je plesni spektakl „Lord of the dance“. (www.icv.hr, žđl)